0418 512 459
Ma t/m Vrijvan 07:30–12:00 en 13:00–16:30
Dwarsweg 18, 5301 KTZaltbommel, Nederland

Boekbinderij van Hees

Boekbinderij van Hees is al vier generaties lang een familiebedrijf. Wij produceren zowel garenloos als genaaide boeken voor drukkerijen door heel Nederland en België. Onze producten lopen uiteen van catalogussen tot jaarverslagen en schoolboeken tot operatiehandleidingen. We richten ons op de kleine tot middelgrote markt waarbij onze kwaliteit en liefde voor het vak vooropgaat.

Wij leveren kwaliteitswerk

0
Katernen gevouwen
0
Gebrocheerde boeken
0
Kg lijm verbruikt
0
Km naaigaren verbruikt

Ons team

Ons team bestaat uit gespecialiseerde mensen die hun vak verstaan. Iedereen die bij Boekbinderij van Hees werkt, kent liefde voor zijn vak en weet altijd weer bij zijn bewerking van het product een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ons team bestaat uit drie vouwers, twee vergaarders, twee naaiers, één binder, twee bindassistenten, één snijder, één logistiek medewerker, één officemanager en één verkoper. Met dit team produceren en vertegenwoordigen wij al onze producten.

Helmoed

Helmoed van Hees werkt al 36 jaar bij Van Hees Boekbinderij. Hij is daarom ook niet meer weg te denken binnen ons bedrijf. We hopen dat we nog lang van Helmoed mogen genieten samen met alle fijne humor en goede collegialiteit die Helmoed met zich meebrengt.

IMG_0553-e1599070495538-768x1024

Guido van Hees werkt 6 jaar bij Van Hees Boekbinderij en is de 4e generatie binnen de familie. Guido is tevens het gezicht van het bedrijf en heeft enkele jaren geleden de boekbinderij overgenomen. Hij is altijd in voor een praatje en zorgt dat het hele team altijd door kan.