Nieuwe investering!

We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten!

Sinds half vorig jaar zijn de omzetten in grafisch Nederland & België niet meer als ‘vanouds’. Zo ook bij ons. Daarop viel bij ons al snel het idee om ons assortiment uit te breiden, zodat we met ons huidige klanten bestand en huidige bezetting meer vraag van onze klanten kunnen beantwoorden.

In september/oktober vorig jaar viel ons oog op een hechtstraat van Müller Martini. Hechten is altijd al een wens voor ons geweest omdat deze vorm van afwerken mooi aansluit bij onze huidige afwerking. Maar hiervoor hadden we geen plaatst in ons huidige pand, dus wat doe je dan? Inderdaad, een pand erbij. Samen met Cor van Rossum (oud eigenaar) de stoute schoenen aan getrokken en naar de pandeigenaar van het pand voor ons in de straat gegaan, met de vraag of we zijn pand konden huren, en dat kon!

Nadat we de contracten voor het pand zijn getekend, hebben we de deal met Muller Martini vrij snel rond kunnen maken. Afgelopen maanden zijn we heel druk bezig geweest met verbouwen, renoveren, aanpassen en het pand helemaal optimaliseren naar onze wensen! En vandaag, na 4 maanden van verbouwen en wachten is het dan zo ver! Afgelopen zaterdag de finishing touch aan het pand gedaan en vandaag wordt de hechter, een Prima AMRYS, bij ons geleverd. Vanaf volgende week gaan ze opbouwen, en het streven is om half maart volledig te draaien! Al met al een hele mooie toevoeging aan ons machine park, en aan vloer oppervlak! 

Heb je vragen over de machine, over wat we wel en niet kunnen? Mail of bel ons dan gerust!