Fusering met Boekbinderij Patist

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen binnen Boekbinderij Patist en Boekbinderij van Hees.

In Januari 2023 zullen deze twee boekbinderijen hun krachten bundelen op 1 locatie en opereren vanuit Zaltbommel. De vertrouwde locatie van Boekbinderij van Hees, aan de Dwarsweg, nummer 16 & 18, in Zaltbommel.

Boekbinderij van Hees, bijna 100 jaar actief in de grafische sector, met als hoofdactiviteiten: garenloos, genaaid, gehecht en diverse handafwerking werkzaamheden.

Dit mooie, kwaliteit bewuste bedrijf heeft onder leiding van Guido van Hees (4e generatie), als motto: snel, goed, dienstbaar en betaalbaar. Hiermee hebben ze een goede positie opgebouwd binnen de grafische industrie met een brede klantenkring door heel Nederland en België.

Boekbinderij Patist, ruim 68 jaar actief in de grafische, onder leiding van Anton Patist (3e generatie) met een u welbekend scala aan kwaliteit producten: garenloos, genaaid, soft en hardcover, 

cahiersteek, singersteek, gekartonneerd, patabind en allerhande handafwerking werkzaamheden met bijna oneindige mogelijkheden.

Hebben elkaar gevonden in een zoektocht naar uitbreiding van het productpakket, efficiëntie, continuïteit en opvolging.

Het zal u niet ontgaan zijn, de enorme veranderingen, energie technisch, branche gericht, maatschappelijk gezien en arbo/milieu technisch gesproken, maken het steeds ingewikkelder om als midden/klein bedrijf, zelfstandig het hoofd boven water te houden.

Uw aanspreekpunten blijven hetzelfde. Voor Boekbinderij van Hees zijn dat Guido of Helmoed. Voor Boekbinderij Patist zijn dat Mike, Roelinda en Mariola.

Het kwaliteit en serviceniveau blijft hetzelfde voor beide bedrijven, bijna alle medewerkers van Patist gaan mee naar Zaltbommel.

Hopende u hiermee voldoende op de hoogte te hebben gesteld, uitkijkend naar een verdere prettige samenwerking,

N.b. De verhuizing van de bindlijn en andere machines van Patist zal plaatsvinden in Januari. We houden u op de hoogte van de data.