De Corona-maatregelen bij Boekbinderij van Hees

De corona maatregelen bij Boekbinderij van Hees zijn aangescherpt Op deze manier houden we u op de hoogte en werken we veilig samen.

We hebben er allemaal mee te maken, Corona. We lijden er allemaal onder en we moeten ons allemaal aanpassen aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Door de richtlijnen zo goed mogelijk te handhaven met zijn alle zijn we het virus sneller de baas en kunnen we in 2021 met zijn alle weer doen waar we goed in zijn: drukken en binden!

We willen u hiermee op de hoogte stellen van de gemaakte maatregelen bij Boekbinderij van Hees. Op deze manier houden we het voor ons personeel als van u veilig.

We zijn momenteel werkzaam met 12 personen op de werkvloer, met dit aantal kunnen we de 1,5 meter controleren en waarborgen om zo in veiligheid te werken. De pauze’s die we hebben wisselen zodat we ook in de kantine de 1,5 meter kunnen behouden. Tijdens de lunch pauze gaan we zoveel mogelijk thuis eten zodat we niet met zijn alle in de kantine zitten. Grotendeels komen we allemaal uit Zaltbommel dus is het een kleine moeite. Hierdoor kan het wel zo zijn dat we tussen 12.15u en 13.00u minder goed bereikbaar zijn aan de laad- en losdeur, hiervoor vragen we uw begrip.

Laden en lossen doen we desgewenst door u of uw chauffeur met een mondkapje. Er mag maar 1 persoon gebruik maken van de heftruck en na gebruik wordt deze iedere keer gedesinfecteerd. We vragen chauffeurs zoveel mogelijk buiten te wachten. Er kan momenteel geen gebruik gemaakt worden van de kantine en het chauffeurstoilet is op eigen risico. Bij het laden en lossen staan mondkapjes en desinfecterende handgel voor zowel onze medewerker als u of uw chauffeur.

Voor salesmanagers en/of vertegenwoordigers vragen we u om uw acquisitie zoveel mogelijk telefonisch of per mail te doen en niet bij ons op locatie.

Met al deze aanpassingen en maatregelen hopen we zo om het virus samen onder controle te krijgen.

Doet u mee? Alvast bedankt!